HISTORIEN

Blomsterkassen, der ligger i hjertet af naturskønne Veerst, er et levende hjemsted for blomster, planter, brugskunst, genbrugsfund og specialiteter. 13,5 kilometer fra Vejen og kun 22 kilometers kørsel fra Kolding.

 

Butikken er indrettet i tre gamle skibscontainere, der er som at gå ind i en tidslomme, hvor du glemmer tiden lidt. Som når tiden står stille en regnvåd formiddag eller en lun sommereftermiddag.

 

Her bliver du mindet om den glæde, det er at omgive sig med blomster. Planter, der lyser op på grå dage, og som man nyder uanset årstid. Du finder den betænksomme værtindegave og fødselsdagsgave. Og du finder fund, der får en særlig plads i dit hjem.

 

Jeg håber, at du kigger forbi.

 

 

Nanna Hausted

Indehaver, gartner og ildsjæl

 

OM NANNA HAUSTED

Drivkraften bag Blomsterkassen er Nanna Hausted, der er uddannet væksthusgartner, og gjort af lige dele aner fra Mandø og grønne barndomsminder med bedstemødre i haven. Med Blomsterkassen deler jeg min personlige passion for planter, blomster og det at få noget til at gro. Og for rustikke ting med karisma. Butikken ligger i forlængelse af mit og familiens hjem, og er virkeliggørelsen af en drøm gennem mange, mange år.

"Jeg har altid været fascineret af planter og af at få

noget til at gro. Det giver en fantastisk indre ro"

FØLG OS

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

TILMELD NYHEDSBREV

Få spirende idéer og et prik på skulderen, når vi har nye varer, særtilbud og kursus.

BRUG FOR HJÆLP?

 

+45 30 550 661

info@blomsterkassen.dk

 

© 2017 by Blomsterkassen, Kronborgvej 37, 6600 Vejen.

Proudly created with MacAdesign